Sociogroep

Veerkracht door waardevolle verbondenheid

Het nieuwe Sociosfeer boek is uit !

Steeds meer bedrijven richten zich op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij ligt de focus op innovaties aan de materiële kant van organisaties en blijft de menskant onderbelicht. Ook veranderen de opvattingen over werk en de plaats die dit in ons leven inneemt. Deze tendensen maken het noodzakelijk om kritisch stil te staan bij de manier waarop we onze organisaties en samenwerkingsverbanden inrichten.

Sociosfeer, mede geïnspireerd op het gedachtegoed van Cradle to Cradle, biedt een kader om deze twee ontwikkelingen aan elkaar te koppelen, waardoor de sociale veerkracht van bedrijf én omgeving wordt versterkt.

boek sociosfeer

Over de auteur

Michel Smiers heeft jarenlange ervaring als organisatie- en HRM adviseur in de profit- en nonprofit-sector. Hij werkt vanuit deze specifieke vakgebieden met passie aan het thema milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hij is mede-oprichter van Sociogroep een samenwerkingsverband van ZZP’ers gericht op de menskant van milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

 

Klik op de foto van het boek voor meer informatie hoe het boek te bestellen en over de boekpresentatie op 18 december 2014.